sex med tante villige jenter

P-piller redder liv ved å hindre liv, og er derfor guds og legemiddelindustriens gave til kvinner. Det er ikke bare tenåringsjenter som glemmer å ha kondomer i veska.

Men vi husker å ta pilla vår om morran. Det er på linje med tannpuss. P-piller er også det mest aktive grepet jenter kan gjøre for å ta ansvar for eget liv. Det er ansvarlig og voksent. Det er det beste de kan gjøre for å unngå at deres omgang med harrytypen i BMW gir varige men. Og hvorfor kan vi ikke bare unne jentene våre litt uanstending aktivitet de kommer til å angre på resten av livet,  men også lærer av til seinere?

Noen vil kanskje hevde at kondom er det optimale. Men da har dere glemt en sak: Det er ikke så fett å være 15 og uerfaren og be om kondom når du akkurat er på vei til å få ditt første ligg med en fyr du har sett opp til lenge. Det er heller ikke så fett å være 15 år og kjøpe kondomer av tanta di på Joker. For hu sladrer garantert til mor. Derfor skjer kondom alt for sjelden i gjerningsøyeblikket.

Utsettes du for uansvarlige menn, er det en risiko at du kommer til å bli smelt på tjukka. Da sitter du der i en alder av 16 år. Med mann bak sotede ruter. Vi kjenner alle historia, for den skjer cirka heile tida. Bare sjekk nyfødtspalta i lokalavisa.

Ungdom kommer ikke til å gå til helsesøstra om hu sladrer til mamma. Selv gikk jeg nemlig ikke til helsesøster for å få p-piller fordi hu var mamma. Og selv om hu deala piller villig vekk til andre, så holdt hu dem langt unna meg: Hun ville ikke at jeg skulle bruke tamponger en gang, så redd var hun for at min skjedeåpning skulle besudles med uønskede objekter.

Basert på egne erfaringer lover jeg deg også: Mangel på tilgang på p-piller betyr ikke mindre sex. En kronikk i min lokalavis nevnte i dag at dette kanskje er vel så mye medisinering av småjenter mot menn. Mulig, jeg må tenke litt. Dessuten er det stor forskjell på en femtenåring med kjæreste og en 12åring! Og så i dag. Ikke bare fordi jeg er blitt en gammel sur kjerring på enkelte områder — jeg har vært fjorten år med kjæreste og fylleangst selv — men 12 år…!

Ikke lenge til, bare vent…. Ikke lenge siden mener du kanskje? Viktigere er vel at ungdomsaborter og ungdomsgraviditet synker i norge, og har gjort det i flere tiår. Jeg brukte det i en måned som resulterte i en voldsom depresjon, og det er ekstremt. Jeg tviler på at tolvåringer har så mye sex at de trenger pillene, og dessuten tror jeg ikke hormonpåvirkning egentlig er noe positivt, og iallefall ikke for åringer som er midt oppi utviklingen og kanskje har hormonsvingninger nok.

I tillegg forventes det at jenter skal gå på p-piller, noe jeg faktisk ikke synes er postivt i det hele tatt, enkelte tåler det rett og slett ikke og for min del betyr bare sex med kondom at gutten varer lenger, og hvor ofte er det negativt for åringer som sikkert ikke har den meste erfaringen?

Enig i at det kan være uheldig med hormonpreparater. Jeg har nok av hormoner ennå, bare så det er sagt. Men bedre med ei muggen tenåringsjente enn ei gravid ei. Ideelt sett har ikke åringer sex, reelt sett fins det dessverre noen som har det. Da må vi se på andre løsninger enn foreldresladring og pillenekt.

Gravid kan man bli første gangen. Linda, det er ikke riktig at det kommer litt hele tiden. Det er en væske som fungerer som glidemiddel og som syrenøytraliserer slik at spermen overlever inni vagina. Det kommer først sperm ved utløsning. Kristin, da får du forklare meg hva det fenomenet heter. Ja, det kan ligge igjen rester etter forrige utløsning, men det skylles ut ved neste toalettbesøk. Nei, hoppe av i svingen blir ikke anbefalt fordi det er vanskelig å hoppe av og sannsynligheten for at det varer litt for lenge er stor.

Tro dette med 12 åringer og pllen er litt sånn som gutta og kondom før i tiden. De hadde kondom i lommeboken lenge før de i det hele tatt hadde sjangs til og få seg et ligg. Har de fått råd til beemer på bygda asså. Idiot, Bmw e30 har ikke noe harry preg over seg. Er menns hang til å diskutere bil når prevensjon er tema, betegnende for hvorfor jenter må sørge for å ikke bli gravide sjæl? Jeg har ikke problemer med å skulle forholde meg til realitetene.

Men det må da være mulig å håndtere dette anderledes enn å gi dem pillen? Du kan saktens spekulere om at dette innebærer en rest risiko for uønsket graviditet, men nøkternt sett vil vel piller selv-adminsrtert av jenter ned til åringer også ha slik risiko i tillegg til å fucke opp de hormonelle endringene som pågår.

Så ligger det også en juridisk nøtt her. Hvordan skal helsepersonell forholde seg til en klient som er under seksuell lavalder med kjæreste over? En vil vel da bidra til ulovlig seksuell aktivitet? Som i prinsippet og faktisk i realiteten er straffbart for tufsen som er over lavalder. Nå sa jeg vel nettopp hvorfor jeg meiner kondomer ikke holder.

Og hvorfor er det så mye bedre med kondomer enn piller i dette tilfellet? Hvis det er noe jeg som helsesøsterdatter kan bekrefte, er det dessuten at helsesøstre, de prater noe helt sinnsykt masse, så det trenger du ikke å bekymre deg for. Jeg syns ikke noe om p.

Redder sitt egentlig liv? Det er jo ikke ukjent at p. Og i tillegg så syns jeg man tar mere ansvar for egentlig liv ved å bruke kondom, da p.

En som evnt er over seksuelle lavalder har heller ikke lov å ha sex med barn under 16 år. Og 12 åringer er BARN! Jeg ville heller pratet nøye med tennåringsjenter dette med sex. Selvsagt blir ei jente seksuelaktiv så er det greit å gi p. Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Er det noen som har tips om gode blogger jeg bør anbefale så send meg en link på magne.

Men, nå er det seksuell lavalder her i Norge, og med god grunn. Selv om man kan føle hormonene romstrere i kroppen som åring, så betyr ikke det nødvendigvis at man er klar til å begynne med sex. Det syns jeg alle bør huske på, og tenke litt over. Og de som er over 16 år, har ett visst ansvar, spesielt når den andre partneren er under 16 år.

Det skader ikke å tenke litt, og det skader ikke å vente til man i det minste har fylt 16 år…. I tillegg er det mange som får det utskrevet på grunn av ekstremt smertefulle menstruasjoner. Vi er flere som vet hvor uutholdelig vondt det kan være.

Å ligge rundt er ikke for pyser som ikke klarer å sette grenser for seg selv: Når det er sagt så er det ikke bare bare for unge mennesker å bli ekspert på kondom de første gangene det brukes, så p-piller burde nok være et musst for mange også. Å gi p piller til barn er jo helt skrudd. Jeg tror folk med barn som er mellom 10 og 15 år er enig hvis de da ikke er like skrudde. Vet det kan være mens smerter osv, men å gi så unge barn hormonpreparater er faen meg det sjukeste jeg har hørt.

Sex hører voksenlivet til. De jævla legene er så proppa med piller selv så pillefrikene får gi det til sine egne barn. Det må da finnes en annen måte å få pur unge jenter til å unngå ufrivillige graviditeter. Hva med å få de til å vente til de er voksne. Hvis min datter har sex er hun voksen nok til å ta vare på seg selv og mitt ansvar er over.

Da får hun klare seg selv også. Da er hun voksen i mine øyne og får ta ansvar deretter. Pass deg for å være for bastant ovenfor dattra di, du risikerer å skremme henne til å ljuge om hva hun holder på med og så blir hun et lett offer for kjipe gubber som bare vil utnytte henne. Kjellstein… Stakkars den dattera de, det må jeg faktisk bare si. Du presterer faktisk å legge ut på internett at om dattera de noen gang skulle finne på å ha sex som la oss si åring , så er du ferdig med henne — hun må da klare seg selv.

Tror du virkelig at hun kommer til å tørre å være ærlig med deg i sin ungdomstid? Og hva i alle dager vil skje, om dattera de ikke går på p. Hvordan hadde du taklet det? Jeg blir skremt av å lese det du skriver, rett og slett skremt! Men for jenter som er seksuelt aktiv, så er min mening at å gå på P.

De tenker lengre enn selve sexen, men også på konsekvensene som eventuelt kan kunne oppstå. Om de da også bruker kondom for å beskytte seg om sykdommer er jo det enda bedre. At jenter ned i 12års alderen begynner å bruke P. Vi kan ikke stoppe dem fra å ha sex, men vi kan hjelpe dem å beskytte seg når de først har tatt dette valget.

Uansett er åringer fremdeles barn. Nå til dags får man jo inntrykk av at det er naturlig for åringer å ha et forhold til gruppesex og analsex, men hjelp til å pusse tenna ordentlig står det i artikkelen ved siden av.

Kjellstein da… Nå tuller du fælt… Vi vet hva fedre føler for sine døtre med hensyn til gutter. Men det er jo fordi du vet hvordan gutter er. Du vet at gutter og menn sier det meste for å komme i trusa på jenter. Sånn har det alltid vært og kommer alltid til å være. Alle døtre har sex, sånn er det bare. Men du som pappa kan være med å avgjøre om det vil bli en minnerikt opplevelse eller bare trist.

Jeg begynte på p-piller når jeg var år, dette var for å regulere menssyklusen og redusere smertene. P-piller handler ikke alltid om sex.. Om du fikk piller for menstruasjonssmerter så visste sikkert foreldrene dine om det, eller det var i hvert fall ikke noe pes OM de fikk vite det.

Denne debatten handler ikke om disse jentene som bruker p-piller som smertelindring, men de som bruker dem som prevansjonsmiddel ;O. De burde ha vett nok til å bruke kondom uansett! Unger er faktisk ikke det værste som kan skje dem! Men det er jo mange positive ting med p-pillen også som kan være grunden til at jenter på 12 vil ha det.. Man kan jo skippe mensen, hvis man syns det er veldig ille.

Det skulle ikke vært noen seksuell lavalder. Mennesker kommer aldri til å blir styrt av slike ting. Alle er dessuten forskjellige. Noen kan være godt utviklet når de er år og ha et fint sexliv med en partner. Men er de emosjonelt klare når de er år. Hvorfor ikke legalisere barneporno i samme slengen? Siden norske ungjenter allerede oppfører seg som horer burde det være heeelt greit. Er så enig med det innlegget at det nesten er skummelt. Dessverre er kommentarfelt fult av naive og ignorante eldre som er av den oppfatning at barn er idioter.

Jeg er 16 år, og i et forhold som har vart like over et år med en jente som er et år eldre. Sex har vært en like stor del av forholdet som kjærlighet. Kom faen ikke her å si at vi er for unge til å vite hva vi driver med.

Barn kommer til å sex, uavhengig av om dere liker det eller ikke. Om det å skaffe p-piller fører til at foreldre opplyses spiller det for min del ingen rolle.

Det betyr ikke at alle her den oppfatningen. Kondomer er en ting, men i kampens hete er det jævlig stress å måtte fiske en kondom frem fra hylla. Hva om man er ute i en bil, kåt som faen, men ikke har kondomer.

Om bare det fantes noe som gjorde at sikker sex fortsatt var mulig. Heldigvis gjør det jo det. Det er bare synd at noen tror de vet best, og gjør enkel tilgang på dette umulig. For å si det enklere. Vi er unge, vi kommer til å pule, uavhengig av hva dere sier. Det beste dere kan gjøre er å sørge for at det er lett for oss å gjøre det trygt. Glemte å si det, men hvis du blir så stressa at du ikke klarer å håndtere en kondom, har du den store erfaringa da?

Høres litt på tuppa ut spør du meg. Kanskje du skal lære litt mer om sikker sex?? Når du ikke har forstått at p-piller ikke hindrer overførbare kjønnssykdommer, så er du virkelig ute å kjører!! Jeg er delvis enig med Jonas. Er selv ei jente på 25 år, som debuterte som åring, og jeg var langt fra den første i klassen. Det var med min jevnaldrende kjæreste, og vi var begge veldig klar over hva vi gjorde, og at dette var noe vi begge ville, og følte oss klare for.

Dette kommentarfeltet preges av eldre som nekter å innse at åringer kommer til å ha sex, p-piller, kondomer eller ei. Når enkelte påpeker at de vil nekte sine barn å ha sex, nekte dem p-piller og lignende gjør de ofte vondt verre.

Ved å være åpne og prate med ungdommene kan man utrette mye. Ungdom i dag lærer mye om sex, graviditet og seksuelt overførbare sykdommer, og ved å hjelpe de med tilgang på kondomer og p-piller hjelper man dem.

Enig i at det ikke nødvendigvis er det mest gunstige å gi p-piller til åringer, og det er stor forskjell på å være 12 og Men, sex kommer de til å ha uansett. Kanskje må det skje en holdningsendring når det kommer til kondombruk?

Samtidig er min erfaring fra prat med yngre søskenbarn som nå er i den aldersgruppen at ungdommene er i stor grad opptatte av å beskytte seg. De unge jentene som er kjønnsmoden ønsker å ha sex så snart hormonene begynner å herje i kroppen. Jentene er minst like kåte som guttene, de vil ha seg, og noen gjør det- langt før fylte 16 år. Jeg mener å ha lest at gjennomsnitt debutalder er 16,9 år for jenter og ca 18 år for gutta i Norge. Noen så tidlig som i godt tid før fylte 12, så det er mulig den seksuelle lavalder burde vært lavere enn det den er i dag.

Allikevel skal man huske på at barn bør få være barn. Vi voksne sliter med at barn har sex. De er fortsatt barn fram til de er 15 år etter min mening. Når de er 16 så skjønner de litt mer, men er fortsatt ikke voksen nok til å forstå konsekvensene av å bli gravid for tidlig.

Jeg mener de unge uansett bør snakke med foresatte om dette, og få den støtten de trenger rundt det å ha sex med sin partner, beskytte seg med P- piller. Ingen foreldre klarer over tid å nekte de unge å ha sex, derfor er det mye bedre for de unge at foreldrene spiller på lag med de unge. Ja, barn ned i årsalderen bør kunne få en form for prevensjonsmiddel utlevert hos helsesøster, uten at informasjonen blir videreformidlet til foreldrene.

Men, som noen andre kommentatorer her påpeker: Gummi er bedre med tanke på ovennevnte problemstillinger, ja, men — som det også påpekes: Det at en skolehelsemedarbeider tar seg tid til en samtale med hovedpersonen omkring temaet er vel så viktig. Ja, det er en lavalder på 16 år, og ja, det tilrådes å vente til man fyller 16 før man begir seg ut på å seksuell omgang, men vi lever dessverre ikke i en ideell verden, der barn i den alderen slavisk følger loven, eller velmenende råd om å vente enda litt til, for den saks skyld.

Snarere tvert om, i puberteten er det vanlig å gjøre opprør mot foreldrene og deres generasjon, og dette gjelder absolutt også det å utforske sin egen seksualitet. Dyktige skolehelsemedarbeidere setter seg ned for å snakke med — og lytte til — hovedpersonen, om temaet, når en elev kommer inn og spør etter prevensjonsmiddel.

Dyktige foreldre fanger opp de riktige signalene, og setter seg ned for å snakke med — og lytte til — hovedpersonen, om temaet, når tiden viser seg å være inne. Slik har det alltid vært, det var bare så altfor tabu å snakke om det før. Til alle dere som tror at en 12åring kan gå til helsesøster og få p-piller: Helsesøstre har ikke lov til å skrive ut resept på p-piller til andre enn jenter fra år.

Skal ei jente på under 16 få p-piller må de skrives ut av en lege. P-piller fungerer som prevensjon, men de har en kjekk tilleggseffekt — som nok er hovedgrunnen til at jenter på 12, 13 og 14 — ofte med mors velsignelse — får lov til å gå på p-piller.

Så å stå og rope at verden går under fordi et visst antall jenter i aktuell aldersgruppe får p-piller er nokså tåpelig. La oss se litt på tallene: I følge VG får jenter mellom 12 og 14 skrevet ut p-piller. Hvis vi går ut fra at det er like mange i hvert årskull som får p-piller, er det altså jenter på hvert årskull som bruker pillen. Et gjennomsnittlig årskull er på ca barn, så la oss gå ut fra at det er ca , , og åringer i Norge.

Da ser vi altså at ca 1. Er det så ille da? Statistikk er moro, men kan definitivt misbrukes. Og det er vel ikke noe nytt? Jeg også ser hva hovedinnlegger mener og jeg ser at så unge mennesker har sex. Jeg har søsken i den alderne, og jeg har hvert i den alderen selv. Jeg ser ingen problem at 16åringer har sex, ikke 15 åringer heller.

Jeg heller hadde ikke sex med kondom, og begynte på p. Var 16 år når jeg debuterte. Hadde jeg hatt onenigth stand så hadde jeg nok beskyttet meg med kondom også. Jeg har hatt fast og samme partner fra jeg var 16 år. Jeg syns unger skal få p. Innlegget ditt er bra, så absolutt. For ja, verden er sånn. Jenter og gutter helt ned i 12 årsalderen er seksuell aktive. Jeg har en sønn som om 4,5 år er 13 år, og jeg kjenner jeg grøsser litt med tanken om at han skulle hatt sex, men skjer det, håper jeg han tenker så langt at han kan være så ærlig at han spørr faren sin om kondomer for å beskytte seg og evnt jenta, for man kan aldri ta det som en selvfølge at jenta går på p.

Viktig tema og ta opp og diskutere. Og ja verden forandrer seg, så kanskje lavladeren burde senkes? Selvfølgelig burde den senkes, eller hva? Hvor bør grensen gå? Hvorfor skal spedbarn f. Men hva er bakgrunnen til at 13 åringer skal ha sex. Endelig noen som bidrar i denne diskusjonen med noe som er i tråd med virkeligheten. Uansett på hvilket tidspunkt det skjer på, så er det viktig at prevensjonen kommer først. Og det er mye viktigere enn foreldre, politikere og helsepersonells ønsketenkning og naivitet.

Dette er ikke en debatt om hvordan unge som har sex skal beskytte seg. Dette er en debatt om hvilket samfunn vi ønsker oss. Dette er bare starten. Nå er det 12 åringer som skal ha prevensjon. Om noen år så blir det økt fokus på seksualundervisning til 8 og 10 åringer. Så begynner den gradvise senkingen av seksuell lavalder. Visste dere forresten at de pedofile så smått har begynt å organisere seg i interesseorganisasjoner? Det har allerede startet i USA. De må jo virkelig bare sitte og smile lurt for seg selv mens hele venstresiden dytter våre små barn, sakte men sikker, opp i fanget på den.

Det er der problemstillingen kommer ang det å sette ned den seksuelle lavalderen kommer inn. Vi har desverre i samfunnet noe som heter pedofiler ja. P-pille ansvarlig og voksent? Så det å pule overalt er ansvarlig og voksent mener du? Før vi fikk denne pillen så hadde kvinner et betre forhold til sex, etter at pillen kom på marked slapp de alle hemninger løst, og pulte overalt, pillen har fått det moralske samfunnet til å gå i opplløsining.

Det ser vi også med ymse kjønssykdommer når de puler rundt som ei ana hore. Dette bunner kun ned i språk og kultur. Ser vi nermere på det biologiske mennesket så kan vi observere de mest utrolige forandringer med kropp og hjerne når hormonene produseres. I min verden så har ikke barn pupper, ikke har de mensen heller. Har de antydninger til pupper så er det mer enn nok for meg å kalle de ungdommer eller tennåringer, men siden de har så mye å lære ennå så er de heller ikke voksne, men midt i mellom.

Ikke barn, ikke voksen, men en ungdom. Det sier en av de tre jentene mannen er dømt for å ha hatt seksuell omgang med. Alle jentene var under 16 år da han hadde sex med dem, skriver Drammens Tidende. Jenta vi har møtt, som nå er 20 år gammel, forteller at hun møtte ham på en chatteside på internett da hun var 14 år.

Han tok kontakt med henne, smigret henne, sjarmerte henne, overtalte henne til å sende nakenbilder og til slutt til å møte ham for å ha sex. Hans reaksjon var at det var helt greit, sier kvinnen. I dag ser hun på det som skjedde som absurd.

Over en periode på et halvår møttes de fire ganger. Alle fire gangene hadde de sex. Han kunne vært bestefaren hennes. Etter at de møttes første gang sjekket hun alderen hans. Og hun konfronterte ham med at han hadde skrevet at han var 40, og ikke Som fjortenåring tenkte hun ikke på konsekvensene, men i ettertid er hun smertelig klar over det.

Det er ikke mulig å vite noe om hvem som skjuler seg bak de anonyme profilene der ute, sier hun. Møtene med åringen påvirket livet hennes i stor grad. Kjæresteforhold har vært vanskelig i ettertid, det gikk også utover skolearbeid. Skam og sorg To år etter at hun møtte åringen forteller hun faren sin hva som har skjedd.

Pappa anmeldte mannen, og han endte opp med å få fengselsstraff, sier hun. Etter at faren anmeldte forholdet, fant politiet ut at mannen hadde utsatt flere jenter for det samme. Og det er slett ikke uvanlig i slike saker. Det forteller Kari Benjaminsen, leder for forebyggende avdeling ved Drammen politistasjon. Det viktigste vi kan gjøre for barna våre er å være åpne, snakke med dem, gjøre det klart at de kan snakke med oss om alt, og sørge for at det er enklest mulig for dem å si ifra til oss dersom de opplever noe som ikke er greit, sier Benjaminsen.

Hun sier at det vil være helt naturlig at det er knyttet stor skam og frykt til det å fortelle foreldrene sine det dersom det har gått så langt at en har hatt sex med voksne menn. Det er ikke mange slike saker som meldes til politiet, men Benjaminsen tror det er store mørketall. Dømt til fengsel åringen ble i Drammen tingrett dømt til fengsel i tre år for blant annet å ha hatt seksuell omgang med tre barn under 16 år.

.

: Sex med tante villige jenter

Time sexy thai escort 669
REAL ESCORT HORDALAND BLACK GIRLS SEX Norsk gratis porno japansk massasje
Sex med tante villige jenter 979
Sex med tante villige jenter 881
LIVE CHAT ROOM BADOO DATING Norske kåte damer escortnet

Hun holder håret hennes mens venninna kaster opp i do. Adam føler at hjertet hans slår tredobbelt og at verden raser sammen foran øynene. Han husker ikke hvem jenta er eller hva han har vært med på kvelden før.

Han sjekker med en kompis som bekrefter at han holdt på med ei ung jente. Full av fylleangst, ringer han selv til politiet. Jeg unngikk de stedene jeg kunne møte på ham. Jeg slet med å gå på jobb og var sykmeldt. Alt føltes helt forferdelig, sier Line til NRK. Saken mot Hans blir først henlagt. Line og advokaten hennes klager på henleggelsen. Klagen går gjennom og det blir tatt ut tiltale mot Hans.

Under rettssaken føler hun at de prøver å fremstille henne som horete fordi hun var på hyttetur med bare gutter. Men hva er alternativet? Skal du si til deg selv, jeg ble voldtatt og det er greit? Jeg synes at alle som opplever at noe urett har skjedd mot dem, bør anmelde, sier Line. Line ble trodd i retten. Hans blir dømt til to år fengsel for å ha « hatt seksuell omgang slikking av kjønnsorgan med noen som var bevisstløs eller av andre grunner var ute av stand til å motsette seg handlingen».

Han sitter i fengsel og soner straffen. NRK har vært i kontakt med mannen gjennom hans familie. Han hevder han er uskyldig dømt og at kvinnen aldri sov.

Han ønsker å legge saken bak seg og vil derfor ikke stille til intervju eller kommentere saken ytterligere. Han skriver i en SMS at han egentlig ikke ville ha sex med Thale. Han ville at selve sexen skulle være en greie mellom han og den tredje. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg visste at det var galt der og da, men det gjorde jeg ikke, sier åringen. Han synes ikke at det som skjedde den dagen, var greit. Men innen han skjønte hva som skjedde, var det for sent å si nei.

Thale sier at hen selv har opplevd at en tidligere partner har gått langt over streken i seksuelle settinger. Jeg tenkte lenge at jeg ikke er noe bedre enn han som utsatte meg for det samme. På film er det jo sånn, tenker hen, at man kysser og så har man sex uten at noen har sagt et eneste ord. Det kunne ha blitt unngått om vi kommuniserte bedre.

Man kan jo ikke bare gå ut ifra at fordi om noen kysser på deg og ligger inntil deg, så gir de deg lov til å gjøre hva du vil, sier Thale. Alle tre involverte har snakket om dette og er fortsatt venner. Saken ender ikke med anmeldelse eller andre rettslige etterspill. Jeg hadde på meg BH og et skjørt. Jeg fant genseren min i stua, og så fant jeg trusa mi på kjøkkenet, forteller Kristine. Kristine husker ikke hvordan hun fikk disse blåmerkene. Adam, som hun anklaget for voldtekt, sier det er bitemerker etter sex.

I et speil på soverommet ser hun at hun har store blåmerker på halsen. Hun husker ikke hva som har skjedd. Og spesielt ikke på fest med en gutt som jeg aldri har møtt før. Dessuten hadde jeg en kjæreste, sier Kristine til NRK. Kristine forteller denne historien til tanta si som tar henne med til politiet for å anmelde en voldtekt.

Senere på kvelden blir Adam arrestert. I politibilen får han mange spørsmål. Han sier at hun flørtet med ham, de klinte, falt på gulvet og hadde sex foran folk. Da fikk jeg kun et smil og litt latter. Så da tenkte jeg at hun ikke ville mer, og da dro jeg hjem, forteller Adam. Han skjønner at folk er kritiske til at han plutselig husker hele kvelden når politiet står på døra. Hvis jeg hadde skjønt at hun var så full, så hadde jeg aldri hatt sex med henne, forteller Adam.

Jeg har sett bildet selv og det ser ekstremt ut. Men det var ikke annet enn litt biting, sier han. Saken mot Adam blir henlagt på grunn av bevisets stilling.

Han blir heller ikke siktet for sex med en mindreårig. Personen som filmet og delte videoen på snapchat, får bot. Han som filmet gjorde også noe galt, men det er ikke han jeg er mest sur på, for å si det sånn. Det var veldig vanskelig å få den beskjeden om at hovedpersonen slipper unna, sier Kristine.

Kristine er skuffet og føler ikke at hun har blitt hørt. Hun forteller hun har fått mye fravær fra skolen og slitt psykisk i ettertid. Hun er redd for å møte på ham på gata eller i butikken. Møtene med åringen påvirket livet hennes i stor grad. Kjæresteforhold har vært vanskelig i ettertid, det gikk også utover skolearbeid.

Skam og sorg To år etter at hun møtte åringen forteller hun faren sin hva som har skjedd. Pappa anmeldte mannen, og han endte opp med å få fengselsstraff, sier hun. Etter at faren anmeldte forholdet, fant politiet ut at mannen hadde utsatt flere jenter for det samme.

Og det er slett ikke uvanlig i slike saker. Det forteller Kari Benjaminsen, leder for forebyggende avdeling ved Drammen politistasjon. Det viktigste vi kan gjøre for barna våre er å være åpne, snakke med dem, gjøre det klart at de kan snakke med oss om alt, og sørge for at det er enklest mulig for dem å si ifra til oss dersom de opplever noe som ikke er greit, sier Benjaminsen. Hun sier at det vil være helt naturlig at det er knyttet stor skam og frykt til det å fortelle foreldrene sine det dersom det har gått så langt at en har hatt sex med voksne menn.

Det er ikke mange slike saker som meldes til politiet, men Benjaminsen tror det er store mørketall. Dømt til fengsel åringen ble i Drammen tingrett dømt til fengsel i tre år for blant annet å ha hatt seksuell omgang med tre barn under 16 år. Han anket til Borgarting lagmannsrett. Der ble han dømt til to år og fire måneders fengsel, åtte av disse månedene er betinget med en prøvetid på to år. Han ble i tillegg dømt til å betale I tillegg ble han dømt for besittelse av barneporno og for å ha forledet barn under 16 år til å utvise seksuelt krenkende atferd.

Han fikk blant annet åringen til å filme seg selv mens hun hadde sex med ham. Mannen ble også dømt for oppbevaring av en pistol han ikke hadde våpentillatelse til. Uskyldig utgangspunkt - Alle nettstedene som er tilgjengelige gjør det så enkelt for de voksne som vil, å få tak i unge jenter, mener Benjaminsen.

Vis interesse for det barna holder på med, ha et øye på det de holder på med uten å gi dem følelsen av å bli kontrollert hele tiden, sier hun. Problemet er at man ikke vet hvem man er i kontakt med på nett. Benjaminsen tror ikke bare det er jenter som blir lurt. Vanskelig å følge med Før i tiden måtte ungdom ut for å møte hverandre, foreldrene spurte hvor man skulle og hvem man skulle være sammen med.

Fasttelefoner førte til at foreldrene lett kunne følge med på samtalene. I dagens samfunn er det vanskelig for foreldre å henge med i svingene.

Sex arab mote på nett dame

Sex treff oslo mature swingers

Sex med tante villige jenter